B.Nosy cares!


Duurzaamheid is heel belangrijk voor ons! We hebben besloten om een groot deel van onze collecties te maken van duurzame en gerecyclede materialen. We zijn trots op onze keuze voor biologisch katoen en gerecyclede polyamide en we zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze productieprocessen verder te verbeteren en nog duurzamer te maken!

Lees hieronder meer over ons gebruik van verschillende duurzame materialen.

CMIA cotton


Een groot deel van onze collectie heeft het label 'cotton made in Africa'. CmiA is een van de bekendste standaarden voor duurzaam geproduceerd katoen. Met de producten die dit label hebben, ondersteunt B. Nosy duurzame katoenteelt in Afrika. Het draagt ook bij aan de bescherming van het milieu.

Recycled polyamide


Onze zwemkleding is gemaakt van 80% gerecyclede polyamide. Dit betekent dat overgebleven stof niet wordt weggegooid. Met deze stof worden nieuwe garens gemaakt die zullen worden gebruikt voor nieuwe zwemkledingcollecties!

B. Yourself


Heb je blond, bruin, rood of zwart haar? Ben je extravert of introvert? Houd je van lezen, dansen of voetbal? Iedereen is uniek en dat is geweldig!

B. Yourself in B. Nosy!

Residual fabric


Onze scrunchies en andere give-away producten zijn gemaakt van reststoffen die we hebben gebruikt voor eerdere collecties. Dit betekent dat er geen stof hoeft te worden weggegooid.

Was instructies


Weet jij hoe je onze producten het beste kunt wassen?

- Lees altijd het wasetiket.
- Keer het binnenstebuiten
- Was het op max. 30 graden

Who made my clothes?


B.Nosy werkt met de beste fabrieken in China, Bangladesh en Portugal. We hebben een nauwe band met alle fabrieken en met enkele kantoren in het buitenland zorgen we ervoor dat alles volgens plan verloopt. Als team proberen we de fabrieken meerdere keren per jaar te bezoeken om de werkomgeving te controleren en te kijken of alles voldoet aan onze normen en waarden.